SPIRITUELE COACHES

Wanneer u uw eigen doelen en doelstellingen stelt, kunnen ze van uw radar vallen en op een laag pitje komen te staan. Een spirituele coach zorgt ervoor dat u verantwoordelijk bent voor het bereiken van de stappen in de richting van uw doelen. Spirituele coaches helpen u met hindernissen voor mentale blokkades, uw doelen en doelstellingen op te splitsen in kleinere doelen en u helpen beter te begrijpen hoe u die doelen kunt bereiken. 

 

Als u met een van onze spirituele coaches werkt, zal u de problemen die zich in de loop van tijd voordoen, beter kunnen begrijpen. U kunt niet al uw doelen bereiken zonder ooit een struikelblok te raken. Als u iemand hebt om u te helpen, kan het gemakkelijker zijn om door het obstakel heen te duwen of een andere manier te vinden, zodat u toch aan uw doelen kunt blijven werken. 

 

Onze spirituele coaches kunnen het proces om een heel nieuw leven op te bouwen daadwerkelijk laten beginnen en kunt u dat leven sneller bereiken dan u ooit voor mogelijk had gehouden. 

Onze spirituele coaches helpen u de dingen van verschillende kanten te bekijken en werken met u samen om plannen te formuleren om uw eigen persoonlijke en professionele successen te behalen. 

 

Heeft u een probleem dat u tegen houdt? Bent u bang om uw mening te geven tijdens een vergadering, schuw om uw eigen bedrijf te starten? of vindt u het een uitdaging om die moeilijke gesprekken met een geliefde te voeren? Waar je momenteel ook mee worstelt, het is mogelijk om een nieuw pad voor uzelf te creëren. Het is ook mogelijk om de manier waarop u dingen aanpakt te verbeteren. Zelfs als u denkt dat u het goed doet in uw leven, kan onze spirituele coach een enorm verschil maken en u helpen u nog beter te voelen en nog meer te bereiken. Elke spirituele coach doet dit met zijn eigen technieken en specialiteiten die gebaseerd zijn op hun specifieke gave. Bij AstroVision werken we met spirituele coaches die een degelijke opleiding achter de rug hebben en ruim voldoende ervaring om met complexe vragen om te gaan. En juist op dat ene moment dat je het zelf even niet meer weet, kun je gebruik maken van de mogelijkheid de spirituele coaches om advies te vragen. Hier kunnen verhelderde zaken uit voortkomen die je ogen openen op weg naar een ander bestaan. 

 

Je leven is van jou en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je het leeft zoals je het het liefste wilt. 

SANDRA

Paragnost (medium), Helderziende,
Orakels, Relatiecoach

“Laat je me je helpen om je terug je pad te laten vinden? Op welke manier dan ook, weet ik dat we de oplossing vlug zullen vinden.

JOOST

Life/Relatiecoach, Taroitist,
Orakelkaarten

“Ik leg jouw energie in mijn kaarten en dan kijk ik wat de kaarten antwoorden op jouw vragen. Laat me weten waarmee ik je mag helpen.”

WILMA

Tarotist, Dromen uitleg,
Paragnost (medium)

“Graag help ik je om de juiste inzichten te krijgen zodat je op een liefdevolle positieve manier weer verder kan gaan. Ik wil samen met jou, je problemen oplossen.”

JULIA

Astroloog, Paragnost
Life/Relatiecoach

“Op het moment dat jij geboren bent hebben de sterren en planeten hun jouw kracht meegegeven. Ik help je graag met deze geheimen te ontrafelen. Zodat jij deze krachten ten voordelen kan gebruiken.”

CELINE

Tarotist, Paragnost,
Life/Relatiecoach

“In deze tijd is het fijn om een plek te hebben waar je terecht kunt met je vragen en onzekerheden. Ik wil naar je luisteren, zonder een oordeel te geven, en je verder helpen op je levenspad. Waar loop jij tegenaan?”

DESMOND

Paragnost, Tarotist, Orakelkaarten,
Life/Relatiecoach

“Heb je vragen over je liefdesleven, jouw relaties, werk, zingeving in het leven of andere belangrijke keuzes in je leven? Aarzel dan niet en vertel mij wat er zich in jouw leven afspeelt.”

PETRA

Medium, Tarotist, Pendel,
Lifecoach

“Laat me je helpen en bijstaan, samen met mijn heldervoelendheid en mijn kaarten/pendel komen we een heel stuk vooruit op je levenspad.” 

ANJA

Tarotist, Heldervoelende,
Life/Relatiecoach, Paragnost

“Graag beantwoord ik je levensvragen. Tevens bied ik een brede schouder en luisterend oor voor je problemen en obstakels. Mijn gaven kunnen je leven veranderen.

MAURICE

Paragnost (Medium communiseren met
overledenen), Orakels, Pendel,

“Fijn dat je de weg hierheen heb gevonden, neem nou ook nog de laatste stap in vertrouwen naar mij toe, zodat we samen weer alles op een rijtje voor je mogen”