READINGS

Onderweg naar morgen. Zijn we dat niet allemaal? 

Hoe fijn zou het niet zijn als we ons pad zelfbewust, in harmonie en balans konden belopen. De bedoeling is om u middelen aan te reiken die u zullen helpen op uw levenspad zodat u een overzichtelijk en gelukkig leven kunnen leiden vol liefde, begrip en licht dat in ons allemaal aanwezig is. 

Mensen kunnen gedreven door de behoefte of het verlangen om de toekomstige uitkomst van een situatie of probleem te identificeren en te begrijpen. Meestal hebben deze situaties betrekking op liefde en relaties, carrière en geld.

Wat kun je verwachten van een reading? 

Een reading biedt intuïtieve begeleiding en duidelijkheid om je te helpen bij je bijvoorbeeld je persoonlijke groei en bekrachtiging. Het kan je helpen om innerlijke waarheden te identificeren. Dit inzicht kan een waardevol hulpmiddel zijn dat je kunt gebruiken om je leven vooruit te helpen.

Wat kun je leren van een reading?

Een reading kan soms ook informatie geven die je al voelde of vermoedt. Als dit gebeurt, is dat een teken dat je je al afstemt op je eigen intuïtie voor begeleiding, en dit is iets dat je moet blijven doen voor je eigen spirituele ontwikkeling en persoonlijke bekrachtiging. Een reading kan  duidelijkheid geven op vele grijze vlakken.

Een reading van Astrovision is leerzaam voor jezelf en een leuk idee om iemande een speciaal cadeau te geven.

AstroVision media Astrology Dice with zodiac symbol of Libra

PERSOONLIJKE
JAARHOROSCOOP

Wilt u graag weten welke periode voor u het gelukkigst is en wanneer u moet vertragen.De horoscoop van elk jaar is anders dan de vorige op basis van de bewegingen van uw sterrenbeeld. Lees wat het 2021 voor u in petto heeft.

GEBOORTEKAART

Wilt u graag weten welke periode voor u het gelukkigst is en wanneer u moet vertragen. Heeft u ooit uw Geboortekaart gelezen? Ontdek de planetaire posities tijdens uw geboorte en de kosmische impact die het heeft op wie je echt bent.

NUMEROLOGIE
READING

Wilt u graag weten welke periode voor u het gelukkigst is en wanneer u moet vertragen. U Ontdekt de kracht van uw naam en zijn waarde wanneer u uw Naamnumerologie Reading leest. Boeiend en leerzaam om te lezen. 

NUMEROLOGISCHE COMPATIBILITEITS READING

Wilt u graag weten of jullie als koppel een goed match zijn? De Numerologische compatibiliteits-cijfers voorspellen of een koppel voor elkaar bestemd is of dat een scheiding of uiteenvallen waarschijnlijk is. Deze Reading zal u veel onthullen.