PERSOONLIJKE JAARHOROSCOOP

Elk jaar veranderen uw sterren en planeten van positie om iets ongewoons en nieuws in uw leven te brengen.

We bestuderen de planetaire bewegingen grondig en bereiden jaarlijks de horoscoop van elk sterrenbeeld voor, die hele gebeurtenissen in het jaar omvat. Weet welke periode voor u het gelukkigst is en wanneer u moet vertragen. De horoscoop van elk jaar is anders dan de vorige op basis van de bewegingen van uw sterrenbeeld. Bereid u voor om dit jaar met de hoge en lage fase om te gaan door hier je jaarlijkse voorspelling te lezen. Elke gebeurtenis in omstandigheden heeft een betekenis en is verbonden met een innerlijke kwestie waarmee we kampen. Wat dat betreft zijn er geen gelukkige of ongelukkige situaties maar alleen dat wat de Grieken Kairos noemen; het juiste moment.

Een Horoscooprapport van AstroVision

is een speciaal en heel persoonlijk cadeau wat door de jaren heen opnieuw gegelezen kan worden, op deze wijze creëert het een duurzame band tussen gever en ontvanger. De tekst is diepgaand, bemoedigend en toegankelijk opgesteld, zonder complex astrologisch taalgebruik. Zij stellen u in staat om uw huidige situatie te overzien, nieuw inzicht te krijgen op een liefdesrelatie en plannen te maken voor het komende jaar.

Ze zijn boeiend om zelf te lezen, maar zijn ook Het Perfecte Cadeau.​

AstroVision media Astrology Dice with zodiac symbol of Libra

U ontvangt uw Persoonlijke Jaarhoroscoop binnen 48 uur.

U Ontvang uw Persoonlijke Jaarhoroscoop in een PDF file: direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen. (9 /10 pagina’s/A4).

€15,-

Bestel hier onder uw Persoonlijke Jaarhoroscoop