NUMEROLOGIE READING

Ontdek de oneindige kracht van Numerologie.

De dynamische trillingen van de numerologische getallen hebben een diepgaand effect op ons leven. Met zoveel energie om ons heen, kan het gemakkelijk zijn om hun invloed als vanzelfsprekend te beschouwen. Welke invloed heeft numerologie specifiek op u? Uw numerologiediagram bevat belangrijke inzichten die kunnen worden gebruikt om uw levensdoel en bestemming te onthullen. Het is de sleutel tot een beter begrip van onszelf en wat onze plaats in dit leven is. Numerologie biedt kansen om levenslessen te herkennen en te leren, waardoor je gelukkiger kunt leven. Als je ’t eenmaal weet begrijp je hierdoor ook waarom mensen op een (bepaalde) manier reageren en waarom je vaak tegen dezelfde zaken aanloopt. Het zou het grootste geschenk aan onszelf kunnen zijn waarvan we nooit wisten dat we het hadden.

Een Numerologie Reading is Interessant en leerzaam voor jezelf.

Een leuk en waardevol cadeau om te geven aan uw familie, vrienden, kenissen en collega’s.

 Naam Numerologie Reading, de gemakkelijkste manier om meer te weten te komen over de carrière en werkomgeving waarvoor u het meest geschikt bent, mogelijke compatibiliteit van relaties, levenspad en zelfs uw geluksgetallen. Uw levenspadnummer is echter niet het enige belangrijke nummer in uw leven.  U zult in staat om uw huidige situatie te overzien en nieuwe inzichten te krijgen. Boeiend en leerzaam

De lezing bevat interpretaties voor de belangrijkste getallen:


1. Levenspadgetal
Uw levenspad getal, het berlangrijkstegetal in de numerologie, is de blauwdruk voor uw pad in dit leven en als zodanig het belangrijkste nummer voor u. Het heeft een aanzienlijke invloed op de uitdagingen en kansen waarmee u te maken krijgt, maar ook op uw karakter in het algemeen en de manier van handelen die u in dit leven kiest. Het wordt berekend aan de hand van de cijfers in uw volledige geboortedatum en kan nooit veranderen.

2. Expressie getal/geboortegetal
Uw natuurlijke kracht en zwakheden worden benadrukt en naar voren gebracht door uw geboortegetalr, en leert u hoe u bent toegerust om uw uitdagingen in dit leven aan te gaan. Het is bedoeld om de doelen in je leven te bereiken en wordt als zodanig vaak het bestemmingsgetal genoemd. Het is de basis van waaruit uw levenspadgetal kan gedijen, en wordt berekend met behulp van de corresponderende letters van onze volledige naam die bij de geboorte is gegeven.

3. Persoonlijkheidsgetal
Je persoonlijkheidgetal geeft aan hoe je op anderen over komt vanuit een numerologische berekening. Het zegt dus niet dat hoe je werkelijk zo bent. Je persoonlijkheidsgetal beschrijft de indruk die je op andere mensen maakt. Je persoonlijkheidgetal fungeert als je buffer voor mensen en situaties die kunnen worden aangepakt of beter met rust kunnen worden gelaten. Het persoonlijkheidsgetal vind je door de waarden van alle medeklinkers van je volledige naam bij elkaar op te tellen.

4. Hartsgetal
De redenen achter je daden en je ware verlangens met betrekking tot je liefde en je leven worden onthuld door je hartsgetal. Het is de drijvende reden waarom we de stappen ondernemen die we doen om bepaalde resultaten te bereiken in alle aspecten van ons leven. Het hartsgetal wordt bepaald aan de hand van de klinkers in je naam, die licht werpen op je meest innerlijke verlangens en innerlijke werkingen. Tegelijkertijd kan je hartsgetal je helpen begrip te krijgen voor wat je ware innerlijke zelf drijft. Het beantwoordt de vraag wat is mijn diepste doel? Dit relateert aan wat je wilt zijn in het leven en wat je zou willen hebben en bereiken.

U ontvang uw Numerologie Reading  binnen 48 uur.

U ontvang uw Numerologie Reading in een PDF file: direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen. (9 /10 pagina’s/A4).

€15,-

U kunt hier onder uw bestel formulier invullen