GRATIS

Het mooiste geschenk wat je kunt krijgen is een nieuwe dag om te leven. 

Laat de fouten van gisteren de schoonheid van vandaag niet bederven. Iedere dag heeft zijn eigen beloften. 

Wacht niet op de gelegenheid; zij komt niet, zij is er. 

Een juist moment verleent een klein geschenk bijzondere waarde en wij hopen dat onze kleine schenken voor u waardevol zullen zijn. 

Repair RelatieTips

WEER MET ELKAAR IN GESPREK?

Wanneer je niet direct staat te springen om samen in therapie te gaan, maar je wel verlangt naar betere communicatie in je relatie, kun je hier eerst zelf aan de slag.

De schrijfster van het boek Jacoline Steegstra, relatietherapeut, begeleidt echtparen en stellen bij het oplossen van relatieproblemen zodat zij weer verbinding met elkaar ervaren in een stabiele en liefdevolle relatie.

Ze legt uit wat je moet weten over communicatie, de vijf talen van de liefde en het zelf oplossen van conflicten, zodat je direct meer onderlinge liefde ervaart.

Bestel het gratis E-book! (1 per E-mail adres) 

 

 

BOUWSTENEN VOOR EEN LIEFDEVOLLE SAMENLEVING

Dit boekje is geschreven om je te inspireren, te bemoedigen en uit te dagen om op een andere liefdevollere manier naar de samenleving te kijken en te gaan geloven in een liefdevolle toekomst. Jij en ik kunnen de wereld veranderen door los te komen van verkeerde systemen en overtuigingen en starre op angst en macht en ego gebaseerde samenleving. Liefde is de grootste kracht van het universum en zal ons helpen naar de oplossing van alle problemen. Liefde is de grootste kracht van het universum en zal ons helpen naar de oplossing van alle problemen. 

 

Dit boekje wil een aanzet zijn om anders naar de wereld te kijken en oplossingen aan te reiken voor kleine en hele grote problemen vanuit de Bron. 

 

Bestel het gratis E-book! (1 per E-mail adres) 

 

 

SAMEN COMMUNICEREN

Ook weleens wanhopig hoe de communicatie in je relatie beter te maken? Wordt jouw relatie verpest door bekvechten, verwijten en kritiek? Ben je vaak wanhopig of boos omdat het niet lukt elkaar te begrijpen? Voel je je alleen en niet werkelijk geaccepteerd door je partner? Voel jij je emotioneel onveilig waardoor je steeds op je tenen loopt? Je weet waarschijnlijk wel dat je belangrijk bent voor elkaar, maar op een of andere manier merk je daar niet zoveel meer van. 

 

Je ervaart afstand en voelt je alleen ondanks dat je partner er is. Je deelt steeds minder je innerlijke wereld met elkaar. En als je praat over belangrijke gevoelens en gedachten, dan verzuip je steeds vaker in een negatieve communicatiecirkel die eindigt in verdriet, pijn en zwijgen. 

 

Herken je dit in jouw relatie? 

 

Bestel het gratis E-book! (1 per E-mail adres) 

 

 

CORONAVIRUS
WAT MOETEN KINDEREN WETEN

Het coronavirus is voor niemand makkelijk, maar zeker niet voor kinderen. Ze zien dat hun ouders thuis zitten en ongerust zijn. Veel kinderen hebben vragen, die ze lang niet altijd aan hun ouders stellen. Wat is het coronavirus eigenlijk? Waarom is er geen medicijn? Wat als jullie het zelf krijgen? De auteurs maakten dit boek in recordtempo, met de zorgvuldige input van medische experts. Alles werd toegankelijk opgeschreven voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 10 jaar en voorzien van de kenmerkende illustraties van Axel Scheffler, bekend van De Gruffalo. 

 

De auteurs, de illustrator en de uitgever zijn geen van allen betaald voor hun werk. Ze hebben dit boekje belangeloos gemaakt om kinderen en hun families te helpen in deze moeilijke tijd. 

 

Bestel het gratis E-book! (1 per E-mail adres)

 

 

WIE BEN JE

Dit boek gaat over “Omgaan met mensen”Het gaat over jou….en de mensen waar je elke dag mee werkt…..en de mensen waar je elke dag mee leeft.

 

Het verklaart de ups and downs die je meemaakt In je zakeleijke en persoonlijke interacties.( Het is geen psychologisch geklets en het zijn geen cliches). Blijf lezen, je zult het leuk vinden. 

 

 

Bestel het gratis E-book! (1 per E-mail adres) 

 

 

Effectief slapen. De 5 elementen

Effectief slapen. De 5 elementen.

Goed slapen is enorm belangrijk voor je lichamelijke en geestelijke herstel. Door te slapen laad je je batterij weer op zodat je gedurende de dag energiek, productief en effectief kan zijn. Je bent vitaler, tot meer in staat zijn, je realiseert meer doelen, en je kan in z’n algemeen gelukkiger zijn. Kortom je haalt meer uit je dag… en uit je leven!

Voor wie is dit boek

Ook als je geen last hebt van slaapproblemen is dit boek waardevol. Want hoe goed je ook slaapt, ook jij kan je slaapkwaliteit verder optimaliseren. Hierdoor hoef je minder tijd door te brengen in bed, en heb je dus meer tijd over voor andere dingen… oftewel, je kan je dagelijkse productiviteit vergroten door effectiever te slapen.

Dit e-Book is voor iedereen die meer te weten wil komen over slapen. Of dit nou is om een slaapprobleem te achterhalen en op te lossen, om je slaap effectiviteit te optimaliseren, of wanneer je gewoonweg geïnteresseerd bent in het fenomeen slapen!

Wat kan je verwachten van dit boek

Dit e-Book vat de belangrijkste factoren samen die jouw slaap beïnvloeden. Deze heb ik de 5 Elementen genoemd. Net als de elementen van de aarde, bestaat effectief slapen uit een aantal basisprincipes die zowel los van elkaar belangrijk zijn, als allemaal met elkaar samenhangen. Het is belangrijk dat er een natuurlijk balans heerst en geen van de elementen wordt verwaarloosd, want alleen dan kan een optimale en zeer effectieve slaap worden gerealiseerd.

Bestel uw boek (1 per E-mail adres)