GEBOORTEKAART

Heeft u ooit uw geboortekaart gelezen? 

 

Je Geboortehkaart, ook wel Geboortehorscoop genoemd is een uniek gepersonaliseerde horoscoop gebaseerd op de principes van astrologie. Afgeleid van uw datum, tijd en geboorteplaats, dient uw Geboortekaart als uw kosmische routekaart en geeft u kostbare inzichten van alles wat voor u ligt – een soort navigatiesysteem dat u vertelt waar u moet afslaan en wanneer u moet afslaan om uw uiteindelijke bestemming te bereiken, ongedeerd en gevuld met overvloed. 

 

Het exacte moment waarop u werd geboren en waar u geboren bent, heeft een enorme impact op uw Geboortekaart. Deze kaarten van iedereen zijn uniek, en houden rekening met alle planetaire uitlijningen op de exacte dag en tijd waarop u werd geboren. De reading van uw Geboortekaart zal verbazingwekkende inzichten over uw aangeboren persoonlijkheid onthullen. U zult merken dat u het eens bent met een aantal dingen die over u worden gezegd, maar u zult ook versteld staan van enkele van de verbazingwekkende onthullingen – inzichten die u nooit zou zijn tegengekomen zonder begeleiding van uw geboortekaart

 

Een Geboortekaart kan ons belangrijke boodschappen bezorgen over onze sterke en zwakke punten, relaties en al het andere dat onze ziel in dit leven dient. Leren over hoe de sterren en planeten op één lijn liggen toen je werd geboren en hoe die plaatsingen je ziel beïnvloeden, kan je enorm helpen op je spirituele pad. 

 

Ongelofelijke dingen die je kan leren door je verjaardagskaarten te lezen. Interessant en leerzaam voor jezelf.

Leuk en origineel om cadeau te geven.

U ontvang uw Geboortekaart binnen 48 uur.

U Ontvang uw Geboortekaart in een PDF file: direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen. (9 /10 pagina’s/A4).

€15,-

 

U kunt hier onder uw bestel formulier invullen.