E-MAIL CONSULT

Online spirituele consulten zijn tegenwoordig erg populair. De meeste mensen zijn wel bekend met telefoon readings en tegenwoordig ook met chat consulten. Maar veel mensen weten nog niet dat het ook mogelijk is om via E-mail een consult aan te vragen. Dit betekent dat u zelf een email met al uw vragen naar het door u gekozen spirituele coach stuurt. Deze persoon zal dan uw vragen beantwoorden en deze zult u ook weer in een E-mail ontvangen. U ontvangt dus uw consult in uw inbox in het door u opgegeven E-mail adres.
Een E-mail consult is vooral erg handig voor mensen die niet zo goed zijn in chatten. Sommige mensen kunnen namelijk niet zo snel typen of hebben langer tijd nodig om na te kunnen denken over hun vraag of antwoord. Een email consult kan dan de oplossing zijn. Ook heel handig omdat u deze voor altijd kunt bewaren. U kunt uw consult dus op ieder gewenst tijdstip terug lezen. Vaak vergeet u toch veel belangrijke informatie die gegeven word tijdens een reading. Bij een E-mail reading hoeft u zich hier dus geen zorgen over te maken.
Heeft u een concrete vraag of kwestie, waar u een antwoord op wilt hebben of vinden? Wilt u het rustig op papier zetten, zodat u het helder voor ogen hebt? Wilt u het op elk gewenst moment na kunnen lezen? Dan is een E-mail consult iets voor u. Zet uw vragen zo duidelijk mogelijk in de E-mail. U kunt deze onderverdelen in 2 vragen of informatie. ( €6,- per vraag/consult) Gaat uw vraag over uw partner? Geef dan aan hoe uw relatie op dit moment is. Het formulier geeft u de keuze om een of twee consulten aan te vragen.
Uw E-mail wordt binnen 48 uur beantwoord.

E-MAIL FORMULIER

U bepaalt zelf het tijdstip waarop u het consult aanvraagt. U heeft alle tijd om uw vragen en gedachten zo goed mogelijk te verwoorden. U kunt uw E-mail consult altijd nalezen. U kunt uw E-mail uitprinten en bewaren. U weet van te voren wat u betaald.

AstroVisions email consult