CONSULT GEBIEDEN

WAAROM MOETEN WE KIEZEN VOOR ONLINE ASTRO-RAADPLEGING?

 

online astrologieconsult

 U moet hebben gehoord over het inwinnen van advies van een astroloog over uw levenskwesties. Maar tussen alle problemen

naar een astroloog gaan, wordt 

nooit mogelijk. Je blijft erover nadenken, maar krijgt nooit de kans om dat te doen. 

Dit is waar online astrologiediensten een standpunt innemen. Deze levensveranderende beslissing vraagt niet om veel middelen.

U kunt altijd en overal vanaf uw telefoon met een spirituele coach praten zonder uw huis te verlatemn. Klinkt goed?

Online consultaties zijn in de trend. De services zijn uiterst nuttig in deze speciale gevallen:

Als u geen tijd kunt vrijmaken in uw hectische schema.

Wanneer het voor u niet haalbaar is om naar verre bestemmingen te reizen.

Als u een second opinion nodig heeft.

U wilt overleg voeren zonder uw identiteit prijs te geven.

De  belangrijkste voordelen van online consultatie

Tijdbesparing

Persoonlijk een spirituele coach bezoeken en een consult plannen, is een tijdrovend proces. Onze online service helpt u al die tijd te sparen en 

deze op een andere plaats te gebruiken. 

Onze online service biedt u het voordeel dat u op uw eigen voorwaarden de beste spirituele coach  kunt raadplegen. U bepaalt het tijdstip en 

vraagt de oproep aan volgens uw vereisten. 

Online portals bieden u een lijst met astrologen en geven u de mogelijkheid om er een te kiezen. U kunt de profielen lezen en de ervaringen van 

andere klanten bekijken voordat u er een

 besluit.

Betaal minimale kosten

Met online services kunt u voor u de juiste persoon kiezen. Bovendien houdt u precies zelf in de hand hoeveel u wilt besteden. 

Zo betaalt u de minimale kosten en is er geen kans om vooronverwachte kosten te komen staan.

Privacy

Voor sommige mensen is privacy is een groot probleem wanneer een astroloog/spirituele coach wordt raadpleegt. 

Er zijn mensen die niet kwetsbaar willen zijn tegenover een vreemde.

 Onze online service bewaart uw privacy en plaatst u niet in een lastige positie. De portalen voldoen aan de voorwaarde van 100% privacy.

Dit zijn de belangrijkste voordelen van het online raadplegen van astrologen/spirituele coaches. Als u ook een graag  hulp en een luisterd oor wilt,

 kunt u HIER online contact opnemen.

LIVE COACHING

Zelfbewustzijn ontwikkelen “Ken uzelf”. “Ken uzelf” is een stelregel die teruggaat tot het oude Griekenland, waar het werd gegraveerd in de tempel van Apollo in Delphi en centraal staat in de leer van Griekse filosofen. Zonder zelfbewustzijn kunnen we het gevoel hebben dat we verloren door het leven dwalen. We kunnen diep van binnen voelen dat we iets hebben dat we willen veranderen, iets willen bereiken of een bestemming hebben, maar hoe we ook positief denken over het veranderen van ons leven, het gebeurt niet. Wat we zijn aan de buitenkant en aan de binnenkant zijn niet hetzelfde, we missen congruentie. Een life / relatie coach helpt mensen vooruitgang te boeken in hun leven om meer voldoening te krijgen. Life coaches helpen hun cliënten bij het verbeteren van hun relaties, carrières en het dagelijkse leven. Life coaches helpen je je doelen te verduidelijken, de obstakels te identificeren die je tegenhouden.

RELATIE COACHING

Relatie coaching is een dienst die ervan uitgaat dat individuen en koppels gezond en krachtig zijn en in staat zijn om hun relatiedoelen te bereiken met effectieve ondersteuning, informatie en begeleiding. De sleutel tot een succesvol levenspartnerschap is om samen met je partner duidelijk te maken wat jullie allemaal willen. U kunt dan effectieve keuzes maken, zodat u allebei ook daadwerkelijk krijgt wat u wilt. Als u eenmaal effectief samenwerkt, zullen de keuzes en kansen die nodig zijn voor succes zich gemakkelijk aandienen. In een relatie zijn er oplosbare problemen en onoplosbare problemen. Problemen kunnen jarenlang onopgelost blijven als de vaardigheden en informatie die nodig zijn om effectief te communiceren niet aanwezig zijn, wat leidt tot ongeluk en wrok. Onopgeloste en onoplosbare problemen leiden tot mislukte relaties en kunnen worden voorkomen of overwonnen met Relatiecoaching.

ASTROLOGIE

Wat is astrologie precies? De sterren en planeten hebben altijd een gevoel van verwondering opgewekt. Veel culturen kijken naar de hemel en zien daar het gezicht van het goddelijke. Er is een kosmische dans op grote schaal, en een op de intieme schaal, voor ieder van ons. Astrologie is de studie van patronen en relaties – van planeten in beweging, onze geboortehoroscoop, synastrie met anderen, de samenstelling van elementen – en die kennis gebruiken als hulpmiddel om betekenis te vinden.

 

De positie van de zon, sterren, maan en planeten bepalen op het moment van de geboorte van mensen hun persoonlijkheid. Ook hebben ze invloed op wat er op uw levensdpad gebeurd. Astrologie is een ongelooflijk hulpmiddel voor zelfontdekking, ongeacht hoe ver je besluit het te nemen. In eerste instantie lijken de stukjes van de puzzel misschien niet te passen. Maar als je eraan vasthoudt, ‘klikt’ het op een gegeven moment en zijn de orkestraties van de kosmische dans logisch. Als het leven een reeks zinloze gebeurtenissen lijkt, kan astrologie een geruststellend teken zijn dat dingen misschien met een reden gebeuren. Het kan een licht werpen op innerlijke tegenstrijdigheden en natuurlijke sterke punten. Als een kaart van de psyche is de geboortekaart een gids voor zelfinzicht die nooit stopt met het onthullen van nieuwe lagen van inzicht.

NUMEROLOGIE

Numerologie begrijpen en gebruiken. het primaire concept achter elk gebruik van numerologie is dat als je eenmaal de basiselementen van getallen hebt afgebroken, je een beter begrip krijgt van de wereld om je heen. Alles kan theoretisch worden opgesplitst en bestudeerd door middel van numerologie. Uw naam, uw leven, uw vrienden en familie; Als u ze begrijpt, kunt u nieuwe inzichten ontdekken over uw persoonlijkheid, uw doelen en uw pad naar de toekomst. Het belangrijkste ‘getal’ in uw leven uw levenspadnummer. Uw levenspadnummer wordt bepaald door te rekenen met de exacte geboortedatum. Deze informatie wordt geconverteerd en berekend met behulp van speciale numerologische formules om uw levenspadnummer te bepalen. 

 

Numerologie lezen is de gemakkelijkste manier om meer te weten te komen over de carrière en werkomgeving waarvoor u het meest geschikt bent, mogelijke compatibiliteit van relaties, levenspad en zelfs uw geluksgetallen.
Uw levenspadnummer is echter niet het enige belangrijke nummer in uw leven. Alles, van uw naam tot uw verjaardag tot waar u woont, kan allemaal worden bestudeerd en geanalyseerd.

 

 

PARAGNOSIE

Het woord paragnost (afgeleid van paragnosie) betekent letterlijk “bijzonder zintuiglijke waarnemer”. Dit betekent dat een paragnost meer kan waarnemen dan een normaal iemand met de gebruikelijke zintuigen (ogen, oren, neus etc.). Een paragnost ontvangt boodschappen tijdens een reading. Sommigen ontvangen intuïtieve informatie, waarin beelden en woorden verschijnen als mentale indrukken die vervolgens worden doorgegeven aan de levenden. Dit kunnen elementen, hogere of lagere geesten of zelfs de mensen zelf zijn. In het laatste geval straalt iemand die een paragnost bezoekt of contact heeft met een paragnost zijn of haar gedachten en emoties zo sterk uit dat de paragnost in staat is ze op te pikken. Een paragnost kan de emoties en de uitstraling (energie) van levende en levenloze voorwerpen waarnemen. Het heet dan in de volksmond dat deze persoon, de paragnost dus, “paranormaal begaafd”is. Het is echter beter om de term hooggevoelig als aanduiding te gebruiken, paranormaal heeft toch vaak iets zweverigs. Iedere paragnost heeft ook zijn eigen gave. Waar de een perfect is in het verklaren van de Tarot, zal een ander jou het beste kunnen adviseren door gebruik te maken van een Pendel. Daarnaast bestaan er ook paragnosten (vaak mediums genoemd) die signalen door krijgen vanuit het hiernamaals. Welke paragnost voor jou op dit moment het meest geschikt is hangt af van de vraag waar jij mee speelt en het type consult dat jouw voorkeur heeft. In het overzicht van online paragnosten op onze site kun jij lezen welke paragnost over welke gave beschikt.

 

De paragnosten op onze site werken bijna allemaal vanuit een andere gave. Toch blijken de vragen aan de paragnosten veel overeenkomsten met elkaar te hebben. Een paar voorbeelden van veel gestelde vragen zijn:

 

Zal ik een (nieuwe) liefde vinden?

Zal ik kinderen krijgen?

Zal hij/zij met mij  trouwen?

Zal ik een nieuwe baan vinden?

Welke keuze moet ik maken?

Hoe ziet mijn toekomst eruit?

Zal hij/zij naar mij terug komen?

 

Onze paragnosten staan open voor alle brandende vragen. Niks is te gek en ze staan voor je klaar samen met hun gidsen en hun begeleidende atributen zonder te oordelen. Neem gerust contact op met een van onze paragnosten.  

 

TAROT

Tarot is het verhalenboek van ons leven, de spiegel voor onze ziel en de sleutel tot onze innerlijke wijsheid.
Elke spirituele les die we in ons leven tegenkomen, is te vinden in de achtenzeventig Tarotkaarten. En als we de Tarot raadplegen, krijgen we de exacte lessen te zien die we moeten leren en beheersen om een geïnspireerd leven te leiden. Het is alsof je jezelf een spiegel voorhoudt, zodat je toegang hebt tot je onderbewustzijn. Tarot stelt ons in staat gebruik te maken van de wijsheid en antwoorden die in ons allemaal leven. Tarot is perfect voor zelfontwikkeling, keuzes maken, doelen manifesteren, anderen coachen, een bedrijf plannen, een boek schrijven, mediteren – noem maar op.
Hoewel veel mensen geloven dat Tarot je de toekomst zal vertellen, is het niet echt waar het bij Tarotkaarten om gaat om voorspellingen te doen. Als het op Tarot aankomt, is waarzeggerij uit, en intuïtie is in, vooral als je je ideale toekomst wilt creëren en je doelen wilt manifesteren. De krachtigste manier om de Tarot te lezen, is door de kaarten te gebruiken om toegang te krijgen tot uw intuïtie en uw innerlijke wijsheid. De beelden op de kaarten geven je direct toegang tot je onderbewustzijn en je intuïtie. En vanuit deze plek van innerlijke kracht en wijsheid kun je ontdekken hoe je nu positieve veranderingen kunt aanbrengen, zodat je je doelen en dromen in de toekomst kunt manifesteren. De kaarten stellen ons in staat een duidelijk inzicht te krijgen in onszelf en in
de wereld om ons heen. Ze zijn representatief voor de reizen die we moeten maken en voor de beslissingen die we moeten nemen tijdens onze reis op aarde.

Tarotisten werken vaak niet alleen met Tarot kaarten maar ook met Orakel kaarten.


Orakelkaarten 

Niet onderverdeeld in suites zoals de tarot, in feite, de meeste orakelkaarten hebben helemaal geen verdeeldheid. Elke kaart heeft een foto en een naam en verder niets. Geen suites, geen elementaire vereniging, geen nummerologische of astrologische verenigingen, alleen wat er gegeven wordt aan de lezer is de foto zelf. Wat hiermee bedoeld wordt is bijvoorbeeld dat er geen associatie is die verteld dat pentakels verbonden is met de aarde element en stabiliteit en vruchtbaarheid brengt. Orakel kaarten worden ongeveer net zo als dat je de tarot kaarten gebruikt. 


Chakra kaarten

Energiecentra (levenswielen) die bepalend zijn voor ons lichamelijk, geestelijk en psychisch bewustzijn. Van stuit tot kruin stroomt energie via alle chakra’s door ons lichaam, maar ze kunnen zich ook vernauwen of sluiten, waardoor we uit balans raken. Wie de ‘taal’ van de chakra’s verstaat, heeft de sleutel tot herstel in handen. De kaarten vertellen, door middel van diverse associaties, hoe we met de chakra’s vertrouwd kunnen raken, welke signalen zij uitzenden en hoe we die op onszelf kunnen toepassen. 


Engelenkaarten

Deze lezingen zijn allemaal positief. Je komt nooit iets negatiefs of engs tegen in een engelenkaart lezing. Er zijn geen “donkere” kaarten in een engelenkaarten spel. Je zult echter een duidelijk beeld krijgen van de dingen die je nodig hebt om te veranderen in je leven om vooruitgang te boeken, zowel geestelijk, professioneel, romantisch, of om te genezen van lichamelijke of geestelijke pijn of ziekte, en om je levensdoel te vervullen. Sommige van deze dingen die wil je misschien niet veranderen, zoals verslavende gewoonten, maar de engelen zullen je precies vertellen wat je nodig hebt om te horen en je zult klaar zijn om actie te ondernemen. 


Spirituele kaarten

Een orakel met als doel: komen tot meer zelfinzicht. De kaarten zijn bedoeld om je bewust te maken van de aspecten die momenteel in je leven een belangrijke rol spelen. De kaarten zijn een neutrale spiegel van jezelf. Vaak wordt een spirituele dagkaart getrokken om inzicht te krijgen in wat er op dit moment in je leven speelt, maar het kan ook een terugkerend thema in je leven zijn. De kaarten helpen om je innerlijk weten te vinden. Het zijn geen waarzegkaarten, maar een hulpmiddel om je eigen bronnen te kunnen leren aanspreken.