WAT IS JE MAANHOROSCOOP?

Onderschat de maan niet in astrologie.

Niet alleen is de maan in astrologie je emotionele kracht, de maan is je emotionele zelf. Wist je dat zonder de maan het leven op aarde niet zou bestaan? De maan beweegt niet alleen de getijden. Het trekt aan onze emoties. Ze naar de oppervlakte brengen. Ja, je wordt zo emotioneel schat, maar je gevoelens zijn je sleutel om je waarheid na te leven.

Het teken dat de maan in uw horoscoop bezet, laat zien hoe u deze uitdrukt. En ook uw behoefte aan veiligheid en verzorging. En uw vermogen om deze terug te geven. Zodra je de maan begrijpt, weet je het – het zit allemaal in de timing.

Hoe komt het dat veel mensen hun maanteken niet weten? Dit komt omdat je maanteken niet zo makkelijk is uit te rekenen als je zonteken (de datum waarop je geboren bent). Met behulp van DEZE WEBSITE kun je heel de maan in je horoscoop berekenen.

Maanhoroscoop 2021

28 januari: Volle maan in Leeuw

Wat een manier om het nieuwe jaar te beginnen! Deze Leo Full Moon laat je helder schijnen, zelfs in de saaie dagen van de winter. Als je zon, maan of opkomende plaatsen in Leeuw hebt, gebruik deze volle maan dan als een kans om je publieke imago te bevorderen – Leeuwenergie gaat over gezien, gehoord en aanbeden worden!

27 februari: Volle maan in Maagd

Maagd, de meest nauwgezette en georganiseerde van alle twaalf tekens, wordt eind februari uitgelicht, waardoor je de einde-winter-boost krijgt die je nodig hebt. Gebruik de energie van Maagd om gemotiveerd te blijven als alles modderig, grijs en somber aanvoelt. Koop die nieuwe planner waar je naar op zoek was. Je zult het nodig hebben.

28 maart: Volle maan in Weegschaal

Deze zoete volle maan in de lente is een geweldige manier om groenere en helderdere dagen in te luiden. Vooral als je vatbaar bent voor de winterblues, zal deze volle maan van Weegschaal je in staat stellen om voor jezelf te zorgen – Weegschaal is het teken van de vredestichter en ze houdt ervan om voor zichzelf en anderen te zorgen. Misschien is een rituele spa-avond op zijn plaats?

26 april: Volle maan in Schorpioen (Supermaan)

Bereid je voor op deze supermaan, wanneer de maan het dichtst bij de aarde staat. Stel je supermanen voor als zeer krachtige volle manen. De energie van de maan is in deze tijd zelfs nog krachtiger omdat ze zo dicht bij ons is. Aangezien deze supermaan in het mysterieuze en spirituele waterteken Schorpioen staat, gebruik je zijn kracht om grote bedoelingen voort te stuwen. Geef duidelijk aan wat u in het leven wilt, en laat het zo zijn!

26 mei: Volle Maan in Boogschutter (Maansverduistering)

Hoewel de meningen hierover verschillen, zijn veel magische beoefenaars van mening dat verduisteringen… niet geweldig zijn. Hoewel we van de maan houden in al haar glorieuze glorie, kunnen verduisteringen een drastische verandering oproepen. Aangezien deze zonsverduistering in het vaak impulsieve teken Boogschutter staat, moet u opletten voor vluchtig en roekeloos gedrag, vooral als u belangrijke posities in dit vuurteken heeft.

24 juni: Volle maan in Steenbok

Het is zomer en het leven is gemakkelijk, toch? In het teken Steenbok, de harde werker van de dierenriem, zal deze volle maan je wat broodnodige nuchtere energie bieden tijdens het Kankerseizoen, de tijd van het jaar waarin mensen hun emoties laten stromen en hun leven leiden. Als je belangrijke taken uit het oog verliest (dankzij de verleidingen van stranden en zonneschijn en zomerliefde), gebruik dan deze volle maan om jezelf te aarden.

23 juli: Volle maan in Waterman

Tijdens de vochtige, plakkerige, hete dagen van juli heb je waarschijnlijk een verfrissende uitbarsting van luchtige energie nodig – dat is waar onze zoete Aquarius Full Moon om de hoek komt kijken. Wanneer je die lethargie midden in de zomer begint te voelen, komt dit volle maan arriveert om je een boost van hersenkracht te bieden. Gebruik deze als een manier om een ​​tweede wind van empowerment in je carrière of romantisch leven op te vangen.

22 augustus: Volle maan in Waterman

We hebben geluk – we krijgen in augustus weer een Aquariusvollemaan! Vergelijkbare energie hier – als je jezelf wilt verjongen na een relaxte, slaperige zomer, zal deze maan naar binnen schieten en je laten zien hoe je af kunt koelen en wakker kunt worden. Omdat deze volle maan het allereerste begin van het Maagd-seizoen bereikt, kan het je ook een beetje pit geven in je stap om deze zeer praktische tijd van het jaar binnen te gaan – deze is voor mijn back-to-scholieren (zowel ouders als leerlingen).

20 september: Volle maan in Vissen

Volle manen gaan vaak gepaard met ernstige emotionele bagage. Voor mensen die zich in harmonie voelen met de maancycli, brengen volle manen vaak hoofdletter-F-gevoelens naar voren en kunnen ze je helpen dingen los te schudden. Als je de eerste negen maanden van 2021 met een stijve bovenlip hebt doorgebracht, zal deze volle maan van Vissen (lees: waterig en zacht) je harde randen verzachten en je aanmoedigen om in zoetheid te leunen.

20 oktober: Volle maan in Ram

Precies aan het einde van het Weegschaalseizoen – wanneer veel mensen zich in hun element voelen, de lucht afkoelt, de school in volle gang is en de vakantiestoot nog niet helemaal is overgeslagen – is deze Volle Maan in Ram een ​​geweldige kans om alle projecten aan te pakken je bord. Gebruik de kracht van deze maan om je carrière of passieproject vooruit te helpen. Zorg ervoor dat je tijdens deze periode afmaakt waar je aan begint, mmkay?

19 november: Volle Maan in Stier (Maansverduistering)

Een nieuwe maansverduistering vindt plaats tegen het einde van november 2021, in het comfortabele, maar toch aanhoudende teken van Stier. In zijn “lichte” vorm is Taurus-energie geworteld, stabiel en betrouwbaar en biedt het comfort aan degenen die het nodig hebben (lees: luchttekens). In zijn “donkere” vorm is Stier-energie frustrerend koppig en onwrikbaar. Vooral voor degenen onder ons met Taurus-plaatsingen, laat deze eclips-omwenteling je niet in een knorrige puinhoop veranderen.

18 december: Volle maan in Tweelingen

De laatste volle maan van het jaar vindt plaats in het sociale teken Tweelingen. Dit is echt een zoete volle maan om 2021 af te sluiten, vooral omdat het midden in de feestdagen valt. Deze volle maan zal ons allemaal aanmoedigen om een ​​beetje meer spraakzaam en socialer te worden. Berijd de energetische golf van deze maan door tijd door te brengen met je dierbaren en probeer uit je comfortzone te stappen als je introvert of verlegen bent. Onthoud: je hebt de maan aan je zijde.

Heel wat mensen willen graag weten wat de toekomst brengt of willen graag hulp bij het maken van moeilijke en persoonlijke beslissingen. Of je nu wil weten of je dit jaar voor die promotie zou moeten gaan, of je dit jaar eindelijk jouw grote liefde zal vinden – een persoonlijke jaarhoroscoop kan jou hierbij helpen!

Een Horoscooprapport van AstroVision

is een speciaal en heel persoonlijk cadeau wat door de jaren heen opnieuw gegelezen kan worden, op deze wijze creëert het een duurzame band tussen gever en ontvanger. De tekst is diepgaand, bemoedigend en toegankelijk opgesteld, zonder complex astrologisch taalgebruik. Zij stellen u in staat om uw huidige situatie te overzien, nieuw inzicht te krijgen op een liefdesrelatie en plannen te maken voor het komende jaar.

Ze zijn boeiend om zelf te lezen, maar zijn ook Het Perfecte Cadeau.

In het volgende artikel zetten wij alvast 3 redenen waarom ook jij een Persoonlijke Jaarhoroscoop nodig hebt op een rijtje.

KLIK HIER

Ontdek de oneindige kracht van Numerologie.

De dynamische trillingen van de numerologische getallen hebben een diepgaand effect op ons leven. Met zoveel energie om ons heen, kan het gemakkelijk zijn om hun invloed als vanzelfsprekend te beschouwen. Welke invloed heeft numerologie specifiek op u? Uw numerologiediagram bevat belangrijke inzichten die kunnen worden gebruikt om uw levensdoel en bestemming te onthullen. Het is de sleutel tot een beter begrip van onszelf en wat onze plaats in dit leven is. Numerologie biedt kansen om levenslessen te herkennen en te leren, waardoor je gelukkiger kunt leven. Als je ’t eenmaal weet begrijp je hierdoor ook waarom mensen op een (bepaalde) manier reageren en waarom je vaak tegen dezelfde zaken aanloopt. Het zou het grootste geschenk aan onszelf kunnen zijn waarvan we nooit wisten dat we het hadden.

Een Numerologie Reading is Interessant en leerzaam voor jezelf.

Een leuk en waardevol cadeau om te geven aan uw familie, vrienden, kenissen en collega’s.

 Naam Numerologie Reading, 

de gemakkelijkste manier om meer te weten te komen over de carrière en werkomgeving waarvoor u het meest geschikt bent, mogelijke compatibiliteit van relaties, levenspad en zelfs uw geluksgetallen. Uw levenspadnummer is echter niet het enige belangrijke nummer in uw leven.  U zult in staat om uw huidige situatie te overzien en nieuwe inzichten te krijgen. Boeiend en leerzaam

KLIK HIER

Heeft u ooit uw geboortekaart gelezen? 

Je Geboortehkaart, ook wel Geboortehorscoop genoemd is een uniek gepersonaliseerde horoscoop gebaseerd op de principes van astrologie. Afgeleid van uw datum, tijd en geboorteplaats, dient uw Geboortekaart als uw kosmische routekaart en geeft u kostbare inzichten van alles wat voor u ligt – een soort navigatiesysteem dat u vertelt waar u moet afslaan en wanneer u moet afslaan om uw uiteindelijke bestemming te bereiken, ongedeerd en gevuld met overvloed. 

Het exacte moment waarop u werd geboren en waar u geboren bent, heeft een enorme impact op uw Geboortekaart. Deze kaarten van iedereen zijn uniek, en houden rekening met alle planetaire uitlijningen op de exacte dag en tijd waarop u werd geboren. De reading van uw Geboortekaart zal verbazingwekkende inzichten over uw aangeboren persoonlijkheid onthullen. U zult merken dat u het eens bent met een aantal dingen die over u worden gezegd, maar u zult ook versteld staan van enkele van de verbazingwekkende onthullingen – inzichten die u nooit zou zijn tegengekomen zonder begeleiding van uw geboortekaart. 

Een Geboortekaart kan ons belangrijke boodschappen bezorgen over onze sterke en zwakke punten, relaties en al het andere dat onze ziel in dit leven dient. Leren over hoe de sterren en planeten op één lijn liggen toen je werd geboren en hoe die plaatsingen je ziel beïnvloeden, kan je enorm helpen op je spirituele pad. 

Ongelofelijke dingen die je kan leren door je geboortekaart te lezen. Interessant en leerzaam voor jezelf.

Leuk en origineel om cadeau te geven.

KLIK HIER

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *