9 manieren voor geluk met volle maan

Iedereen hoopt geluk te hebben en gelukkig te zijn.

Er zijn veel manieren om geluk te hebben, maar probeer je ze niet willekeurig uit? Het is beter om veel geluk te hebben met gemakkelijk en met minder geld, indien mogelijk.

Dus vandaag zal ik manieren introduceren om geluk te hebben met de kracht van de volle maan die je vanaf nu kunt proberen! De volle maan is slechts één of soms twee keer per maand. Het is jammer om het te missen.

  1. Maak passende wensen voor de volle maan

Het is populair om 10 wensen te schrijven in de nacht van de nieuwe maan. Er zijn ook wensen die passen bij de volle maan. De maan neemt geleidelijk af na de volle maan. Dit is de manier om de kracht van “afnemen” te gebruiken.

Een sleutelwoord is “vrijgeven”. Het is de beste avond voor degenen van wie je wilt dat ze “verlost willen worden van hun huidige zelf”, of “verlost worden van angst”.

Het is heel makkelijk.

Bereid een papier voor, mogelijk wordt een blauwe aanbevolen.

Schrijf op waarvan je wilt worden verlost.

Wanneer u klaar bent, moet u zich sterk voorstellen dat u ervan verlost bent.

Scheur aan het einde het papier in stukjes en erdoorheen.

Slaap goed nadat uw geest is opgefrist. Met een lichtere spiritualiteit op de volgende dag kun je naar geluk stappen.

 

2. Schud uw portemonnee in de nacht van de volle maan

Velen van jullie weten dit misschien al, want dit is erg beroemd. Dit is een heel gemakkelijke charme om geluk te hebben, gewoon om je portemonnee naar de volle maan te schudden. Het is ook goed met een bankboekje.

Je moet met één ding voorzichtig zijn. Verwijder dingen die geld ‘vrijgeven’ (zoals bonnen en creditcards) uit de portemonnee. Dat is het.

Als je klaar bent met schudden, vertel dan vanuit je hart je waardering voor de volle maan.

 

3. Ga op dieet

De kracht van “afnemen” die ik hierboven heb geïntroduceerd, is ook goed om af te vallen.

Gezondheid is niet het enige dat u krijgt door een dieet te volgen. Je zou onnodige dingen uit je lichaam verwijderen en het wordt gemakkelijker voor nieuwe energie om binnen te komen. Met een lichter lichaam kun je nieuwe dingen beginnen.

Uw actie kan veranderen. Je voelt dat je actie onderneemt op het juiste moment.

 

4. Vang het licht van de volle maan en zuiver

Kent u de zuiverende werking van het maanlicht? Degenen die krachtstenen hebben, hebben misschien gehoord van baden in de maan.

De gebruikelijke maan is effectief, maar de volle maan heeft het maximale effect van zuivering! En door uw bezittingen bloot te stellen aan het licht van de volle maan, kunt u onnodige pech wegnemen. Niet alleen je bezittingen, maar probeer jezelf ook in de maan te baden.

De nacht van de volle maan is een kans om dingen te zuiveren en een stap voorwaarts te zetten vol energie.

 

 

5. Leer tevreden te zijn en trek meer geluk naar u toe

De nacht bij volle maan is het beste voor meditatie.

Kent u het gezegde “hij is rijk en heeft weinig behoeften”? Dit is een gezegde van Lao-tze, een Chinese denker. Het betekent dat een persoon die weet tevreden te zijn, een rijk persoon is.

“Als ik dat zou kunnen …”

“Als ik zo zou kunnen zijn …”

We denken vaak zo.

Als we zo denken, met het principe van zwaartekracht, zal het meer ‘als ik …’ gedachten trekken. Dit is niet goed.

Gebruik zachte en vervulde energie van de volle maan. Voel de energie met meditatie. Na meditatie voelt u zich ontspannen en voelt u zich geweldig vervuld.

Als je weet dat je “tevreden” bent, zul je meer rijkdom vergaren met het principe van zwaartekracht.

 

6. De nacht bij volle maan is het beste om in liefde te slagen

Kent u “succesmaan”? Dit is de volle maan.

In kalenders van de Verenigde Staten of Europa wordt altijd de maanleeftijd geschreven. Ook worden belangrijke conferenties en zakelijke gesprekken gehouden op de dag van de volle maan.

De volle maan verbetert niet alleen onze gemoedstoestand, maar heeft ook de kracht om ons bewustzijn te harmoniseren. Dit is wanneer je moet handelen voor succes in liefde! De nacht van de volgende volle maan is de kans op jouw geluk.

 

7. Maak speciaal water op de nacht van volle maan

Kent u water bij volle maan? Het is het door water opgenomen vermogen van de volle maan.

Het is heel gemakkelijk te maken! Stel ‘s nachts een fles mineraalwater bloot aan de volle maan, dat is alles

Nu kunt u de kracht van de volle maan gebruiken wanneer u maar wilt. Om je om je heen te zuiveren, of te gebruiken als huidlotion. Je kunt het toevoegen aan een badkuip om te baden op volle maan.

 

8. Absorbeer kracht vanuit een richting van geluk

Wanneer de zwaartekracht van de maan het sterkst is, is de volle maan. Op de dag van volle maan neemt ons lichaam gemakkelijk water en voedingsstoffen op. U moet dus voorzichtig zijn met doses medicijnen en alcohol.

Maar waarom maken we niet goed gebruik van een goede absorberende conditie! Drink op de dag van volle maan water vanuit een richting van geluk.

Je zult de kracht van geluk meer dan normaal absorberen.

Als je drinkt tijdens het baden bij volle maan, worden onnodige dingen gezuiverd en zou je gemakkelijker geluk moeten hebben.

Dus laten we water uit een goede richting klaarmaken voor de volgende dag met volle maan!

 

9. Mis de blauwe maan niet

Kent u de blauwe maan? De kwaliteiten van de maan en de zon, vrouwelijk en mannelijk, kunnen worden versterkt en verzacht, veranderd maar steeds meer invloed hebben op alles wat de aarde tot hun thuis maakt. Als de blauwe maan verschijnt is dit de tijd  van zenit en dieptepunt, waarin het beste en het slechtste van de mensheid zichtbaar zullen zijn, zodat we allemaal kunnen kiezen wat voor soort persoon we willen zijn.

Het is onze kans om jezelf te verlossen van het onnodige wat we meedragen,  en onze mind en body te geven wat ze nodig heeft en waar ze om vraagt ​​in haar verlangen deel uit te maken van het grote spirituele avontuur waarvan we deel uitmaken.

De Super Blue Blood Full Moon is een herinnering en een geschenk, een belofte en een waarschuwing. Respecteer Haar energie, en de Maangodin, die fysiek en spiritueel zo dicht bij je staat, zal naar je toe reiken en je aanraken met haar licht en liefde en kracht. Laat haar je helpen: de beloningen zijn geweldig.

 

Bron: Claire Montanaro

 

 

Een volle maan kan invloed hebben op mensen.

U slaapt niet goed. Dit kan te maken hebben met het extra licht dat een volle maan geeft, wat het slaappatroon gedurende deze 3 dagen kan beïnvloeden. Duisternis tijdens het slapen bevordert melatonine, het hormoon dat de kwaliteit van onze slaap reguleert. Hoe meer licht we worden blootgesteld, hoe minder melatonine. Dus slaap… .niet zo geweldig.

Je voelt je super emotioneel! Mensen kunnen rond deze tijd agressiever en bozer zijn of hebben een verhoogde angst, schichtige en verdrietige gevoelens die uit het niets lijken te komen.

Helemaal boven in de wolken. Tijdens deze fase van de maankunnen mensenhet gevoel hebben letterlijk mee naar boven te zweven. Ze voelen bijna geen verbinding met het fysieke lichaam. En hebben moeite om de aardse verbinding te maken met hun voeten.

Geen energie. Sommige mensen hebben het gevoel dat de energie uit hun word gezogen.

Wees voorzichtig met jezelf. Als je emotioneel bent, weet dan dat het oké is. Zorg ervoor dat je communiceert wat je voelt met de mensen van wie je houdt, zodat ze een waarschuwing krijgen als je weggaat. Wees lief voor jezelf!!!

We hebben allemaal momenten, als je er een hebt, geweldig. Laat het zijn wat het moet zijn. Voel het spul en laat het dan los. Het is maar drie dagen per maand. Mocht je hierbij graag hulp willen hebben, onze spirituele coachen staan altijd voor je klaar. Klik HIER voor direct contact

 

astrovisions.nl

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *