SPIRITUELE ERVARINGEN.Witte licht ervaren.

Stuur ons je spirituele ervaring!

We zijn geïnteresseerd in verhalen van lezers zoals jij, als je enige vorm van innerlijk ontwaken, persoonlijke ontwikkeling, groei hebt meegemaakt of als je een levensveranderende realisatie hebt gehad, een ervaring van transcendantie, een inspirerend verhaal, als je een gave hebt over zaken van spiritualiteit, als je ooit een spirituele ervaring hebt gehad, deel die dan met ons! Hier zijn onze door gebruikers ingezonden spirituele ervaringen!

spirituele.ervaringen@astrovisions.nl

 

Witte licht ervaring

 

Ik ben 48 jaar oud en heb mijn hele leven met verslaving geworsteld. Ik heb jaren van onthouding gehad, maar ik heb nooit de oorzaak behandeld waarvan ik nu weet dat het mijn spiritualiteit is. Ongeveer 5 jaar geleden begon ik weer te gebruiken om mijn verlammende depressie en angst te behandelen. Hoewel ik niet gebruikte om high te worden, werd mijn verslaving gewekt en werd de depressie ondraaglijk. Ik werd in het ziekenhuis opgenomen voor ernstige paniekaanvallen die dagen zouden duren en in golven zouden komen. Zelfmoord was onvermijdelijk. Ik moest de moed verzamelen om het te doen, maar ik kon de kracht niet verzamelen. Ik was een agnost en geloofde niet in een god die kon ingrijpen. Ik bad alleen om de dood. Ik was geestelijk bankroet. Mijn geest raakte opgesloten in een toestand van catastrofaal denken en werd geïnstitutionaliseerd en negen dagen op wacht gezet. Elke beweging die ik maakte, werd gecontroleerd door een techneut of verpleegkundige, zelfs als ik naar de badkamer ging. Een paar jaar geleden leefde ik een normaal leven met 2 kinderen, een mooie vrouw, een geweldige baan en geen zorgen. Ik was er kapot van hoe mijn ziekte zoveel kon duren en probeerde mijn polsen door te snijden met mijn gedeeltelijke prothese die ik had na een ernstig auto-ongeluk 20 jaar geleden. Een verpleegster kwam tussenbeide en ik rolde me op in een bal, huilend als een kind. Het werd veel erger.

Ik besloot te doen alsof het beter ging en werd een week later vrijgelaten. Mijn plan was om heroïne en een overdosis te krijgen. Toen ik thuiskwam en mijn vrouw en kinderen zag, kon ik het niet doen. In de maanden die volgden leed ik nog steeds vreselijk en besefte ik dat ik waarschijnlijk de rest van mijn leven zou moeten lijden. Ik had te veel paniekaanvallen om te tellen, en de depressie die erop volgde, was anders dan alles wat ik ooit eerder heb gevoeld. Ik begon mensen van verdovende middelen anoniem te bellen om te zien of ze terugvielen en me konden helpen om wat heroïne te scoren. Ik realiseerde me dat degenen die terugvielen de telefoon niet zouden opnemen en zocht op internet naar manieren om legaal high te worden. Ik vond een medicijn en begon enorme doses te nemen om de depressie en angst te verlichten. Het werkte een tijdje en daarna niet. Ik moest de kracht vinden om mezelf te doden. Ik was nu vreselijk verslaafd en leed nog steeds aan een depressie. Ik fantaseerde over mijn overlijdensbericht. Niemand doet er toe bij verslaving.

In de vroege ochtend van 23 februari begon ik een energie te voelen die ik nog nooit eerder heb gevoeld. Ik was informatie aan het verwerken waarvan ik niet eens wist dat ik die zo snel had dat ik dacht dat ik een hersentumor had die alle depressies veroorzaakte die ik ervoer en die me nu precies het tegenovergestelde deed voelen. Ik was helemaal niet bang en besloot alles wat er ging gebeuren gewoon te laten gebeuren. Ik begon te begrijpen hoe de ziekte van verslaving werkte en voelde een aanwezigheid van licht en liefde me overwinnen. Ik wist instinctief dat het god was en bleef negatieve gedachten en emoties loslaten. Ik huilde van vreugde. Het gevoel was beter dan welk medicijn dan ook dat ik ooit heb gebruikt, maar ik hoefde niet meer te willen. Ik was in een complete staat van aanwezigheid en had het gevoel dat God overal om me heen was. Ik heb gehoord van spiritueel ontwaken in de kamers van N.A. en A.A. Maar vind dit nooit leuk. Het gevoel zakte de volgende dag weg, maar had alle kennis die ik had ontvangen. Ik ging die avond naar een N.A. Bijeenkomst en zag energie komen van degenen die ontwaakt waren en degenen die worstelden. Ik had een soort zesde zintuig en wist dat mijn ervaring anderen kon helpen. Mijn familie schrok toen ik het ze vertelde en ik besloot mezelf 70 dagen lang in een afkickkliniek te laten gaan om hen en mijzelf hiermee in het reine te laten komen. Ik ben blij te kunnen zeggen dat ik nu 74 dagen nuchter en depressievrij ben. Ik ben ook een gelovige van GOD en weet dat mijn boodschap is om anderen te helpen en om een ​​manier te vinden om zijn werk te doen.

Beankt voor uw aandacht.

 

Ton van L

 

Heeft u een probleem dat u tegen houdt? Bent u bang om uw mening te geven tijdens een vergadering, schuw om uw eigen bedrijf te starten? of vindt u het een uitdaging om die moeilijke gesprekken met een geliefde te voeren? Waar je momenteel ook mee worstelt, het is mogelijk om een nieuw pad voor uzelf te creëren. Het is ook mogelijk om de manier waarop u dingen aanpakt te verbeteren. Zelfs als u denkt dat u het goed doet in uw leven, kan onze spirituele coach een enorm verschil maken en u helpen u nog beter te voelen en nog meer te bereiken. Elke spirituele coach doet dit met zijn eigen technieken en specialiteiten die gebaseerd zijn op hun specifieke gave. Bij AstroVision werken we met spirituele coaches die een degelijke opleiding achter de rug hebben en ruim voldoende ervaring om met complexe vragen om te gaan. En juist op dat ene moment dat je het zelf even niet meer weet, kun je gebruik maken van de mogelijkheid de spirituele coaches om advies te vragen. Hier kunnen verhelderde zaken uit voortkomen die je ogen openen op weg naar een ander bestaan. 

Je leven is van jou en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je het leeft zoals je het het liefste wilt.

U kunt HIER direct contact opnbemen met een van onze spirituele coaches

astrovisions.nl

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *