SPIRITUELE ERVARINGEN. Visioen na operatie.

Stuur ons je spirituele ervaring!

We zijn geïnteresseerd in verhalen van lezers zoals jij, als je enige vorm van innerlijk ontwaken, persoonlijke ontwikkeling, groei hebt meegemaakt of als je een levensveranderende realisatie hebt gehad, een ervaring van transcendantie, een inspirerend verhaal, als je een gave hebt over zaken van spiritualiteit, als je ooit een spirituele ervaring hebt gehad, deel die dan met ons! Hier zijn onze door gebruikers ingezonden spirituele ervaringen!

spirituele.ervaringen@astrovisions.nl

Visioen na operatie

Mijn naam is Mike . Ik wil je mijn volledige naam niet geven. Mijn verhaal gaat als volgt, ik ben 29 jaar oud en ik heb al sinds mijn geboorte last van een lui oog. Ja, ik kan op babyfoto’s zien dat ik een lui oog had. Wat dat betekent is dat ik niet door mijn rechteroog keek. Ik zag alleen door mijn rechteroog als ik mijn linkeroog sloot en zelfs toen was het moeilijk om er doorheen te kijken en kon ik er een korte tijd doorheen kijken voordat ik geïrriteerd raakte. Ik zou er ook aan willen toevoegen dat ik verziend was in mijn rechteroog en bijziend was in mijn linkeroog, plus astigmatisme in beide ogen. Linkeroog is ook een beetje lui.

Ik overwoog laser behandeling te nemen. Onderging de operatie  op 19 januari. De behandelingis gestart om 15.30 en de dokter deed nog meer testen.  Ik was klaar met de operatie ergens voor 17.30 uur.

Ik voelde me heel goed na de operatie, alsof er iets wonderbaarlijks was gebeurd. Mijn vriendin die met mij naar de praktijk kwam, riep me een taxi naar huis, godzijdank dat ze daar bij me was. Het was donker en wazig.

Toen ik eindelijk thuiskwam, ging ik meteen naar bed, ik poetste niet eens mijn tanden. Ik ging naar bed en na een paar minuten was ik heel kalm en blij dat alles perfect verliep. Uit het niets werd ik gedwongen mijn ogen te sluiten en zag ik een visioen. Ik geloof dat ik mijn eigen dood heb gezien in een vorig leven, waarschijnlijk mijn meest recente.

Hier is hoe het gaat.

Ik zag een straat in Berlijn, Duitsland. Op de een of andere manier wist ik dat het Berlijn was, Duitsland, het had een huiselijk vertrouwd gevoel. Wat ik zag was een man van achter in de twintig, hij kon niet eens dertig jaar zijn geweest, hoewel ik het alleen maar gok omdat ik zijn gezicht niet zag. Terwijl hij op de betonnen straat knielde. Met zijn handen achter zijn hoofd. Hij droeg een wit overhemd met kraag en zwart haar. Hij zag er eigenlijk uit als een goed verzorgde man.

Er waren soldaten om hem heen. Twee aan zijn linkerkant en één aan zijn rechterkant. Ik weet niet of ze iets zeiden of niet. Maar de soldaat rechts had een pistool in zijn rechterhand.

En toen hoorde ik alleen maar een geweerschot en bijna zoals het precies in mijn hoofd was, alsof ik surround sound in mijn hoofd had. Het werd donker en ik opende geschokt mijn ogen bij wat ik net had gezien. Ik weet zeker dat ik degene was die neerknielde in het visioen, maar ik zou het mis kunnen hebben.

Andere details van het visioen waren dat de soldaten en de man voor een soort appartementencomplexen stonden. Ik zag het hele visioen vanaf de andere kant van de straat. Het was allemaal zwart-wit, als een zwart-witfilm.

In ieder geval. Ik ben benieuwd naar wat mensen te zeggen hebben over mijn verhaal en visie.

Groeten: Mike W

Heeft u een probleem dat u tegen houdt? Bent u bang om uw mening te geven tijdens een vergadering, schuw om uw eigen bedrijf te starten? of vindt u het een uitdaging om die moeilijke gesprekken met een geliefde te voeren? Waar je momenteel ook mee worstelt, het is mogelijk om een nieuw pad voor uzelf te creëren. Het is ook mogelijk om de manier waarop u dingen aanpakt te verbeteren. Zelfs als u denkt dat u het goed doet in uw leven, kan onze spirituele coach een enorm verschil maken en u helpen u nog beter te voelen en nog meer te bereiken. Elke spirituele coach doet dit met zijn eigen technieken en specialiteiten die gebaseerd zijn op hun specifieke gave. Bij AstroVision werken we met spirituele coaches die een degelijke opleiding achter de rug hebben en ruim voldoende ervaring om met complexe vragen om te gaan. En juist op dat ene moment dat je het zelf even niet meer weet, kun je gebruik maken van de mogelijkheid de spirituele coaches om advies te vragen. Hier kunnen verhelderde zaken uit voortkomen die je ogen openen op weg naar een ander bestaan. 

Je leven is van jou en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je het leeft zoals je het het liefste wilt. 

U kunt HIER direct contact opnbemen met een van onze spirituele coaches

astrovisions.nl

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *