SPIRITUELE ERVARINGEN. Ervaring van lichaamsuittreding

Stuur ons je spirituele ervaring!

We zijn geïnteresseerd in verhalen van lezers zoals jij,

als je enige vorm van innerlijk ontwaken, persoonlijke

ontwikkeling, groei hebt meegemaakt of als je een

levensveranderende realisatie hebt gehad, een

ervaring van transcendantie, een inspirerend verhaal,

als je een gave hebt over zaken van spiritualiteit, als je

ooit een spirituele ervaring hebt gehad, deel die dan

met ons! Hier zijn onze door gebruikers ingezonden

spirituele ervaringen!

spirituele.ervaringen@astrovisions.nl

Ervaring van lichaamsuittreding

Dit gebeurde 8 jaar geleden. Mijn neef stierf en ik voelde een trek die nacht, ik ging letterlijk naar de hoek van het plafond en zag mijn lichaam en mijn vrouw naast me slapen, ik had het gevoel dat ik mompelde en probeerde wakker te worden en mijn vrouw draaide me om meteen om. Ze probeerde me wakker te krijgen, toen werd ik wakker en vroeg haar, bewoog je me, ze zei ja. Ik zei haar dat ik haar vanuit de hoek van plafond kon zien toen ik sliep. Het was eng voor mij.

2 weken geleden. Mijn baas is ‘s nachts overleden. Ik weet het slechte nieuws nog niet, die ochtend rond 5 uur sta ik op naar de badkamer. En als ik terug naar bed kom, draai ik me om naar mijn vrouw in bed. En begin in slaap te vallen, dan voel ik een trek van achter me, iets dat me uit mijn lichaam trekt. Ik werd bang en begon in bed te bidden. Ik weet later dat het mijn baas was die afscheid kwam nemen, want het was hetzelfde gevoel als mijn neef toen hij overleed.

SOMS ALS IK WAKKER ZIE IK AURA’S OF WITTE SCHADUWEN, SOMS SPIN- OF TENTAKELVORMIGE WOLKEN.

Mijn baas kwam uit Jeruzalem. Hij geloofde dat 2 engelen dag en nacht met je wandelden, goed en slecht. En beiden zouden aan God rapporteren, als je slaapt, zouden ze je ziel naar de hemel brengen, en als je wakker werd, zouden ze je ziel teruggeven aan je lichaam.

Het is hoe hij riep als je sliep, het is alsof je dood gaat. En net als de snelheid van het licht als ze je wakker maken, zou je geest terugkomen. Hij was buitengewoon deskundig. Hij heeft destijds in Jeruzalem  veel bijbels bestudeerd.

Hij zei ook dat onze bodys gastheren zijn. Net als onze geest besturen de chauffeurs een lichaam van water en vlees. En we zijn hier al een paar jaar, bijna alsof we experimenteren. Onze levens zijn in een boek geschreven, God leest het boek aan het eind. We sterven, onze geest zwerft dan de volgende dag of 2 rond. Dan is het alsof je gaat slapen en als je op de laatste dag wakker wordt in de hemel, denk je, oh, een paar uur zijn net voorbij, was ik aan het slapen. Maar hij zei dat er duizenden jaren achter ons liggen en dat het nu de dag van het oordeel is. Hij zei ook dat wanneer je dood en begraven bent, als je je geliefde roept, God de geest naar het lichaam in het graf stuurt en je geliefde je kan horen praten.

Bij zijn begrafenis vertel de priester ons een interessant verhaal:

We hebben 3 grote hoofdstukken in een leven.

  1. In de baarmoeder van onze moeder die wacht om geboren te worden.
  2. Wanneer we worden geboren en ouder worden, leven we
  3. Als we sterven en naar het volgende leven gaan.

Voor hem is het normaal. Dus ik denk niet dat ik bang meer zal zijn na alles wat ik van hem heb geleerd.

Fijn dat ik mijn verhaal mocht vertellen.

Henny  v.d. P

Heeft u een probleem dat u tegen houdt? Bent u bang om uw mening te geven tijdens een vergadering, schuw om uw eigen bedrijf te starten? of vindt u het een uitdaging om die moeilijke gesprekken met een geliefde te voeren? Waar je momenteel ook mee worstelt, het is mogelijk om een nieuw pad voor uzelf te creëren. Het is ook mogelijk om de manier waarop u dingen aanpakt te verbeteren. Zelfs als u denkt dat u het goed doet in uw leven, kan onze spirituele coach een enorm verschil maken en u helpen u nog beter te voelen en nog meer te bereiken. Elke spirituele coach doet dit met zijn eigen technieken en specialiteiten die gebaseerd zijn op hun specifieke gave. Bij AstroVision werken we met spirituele coaches die een degelijke opleiding achter de rug hebben en ruim voldoende ervaring om met complexe vragen om te gaan. En juist op dat ene moment dat je het zelf even niet meer weet, kun je gebruik maken van de mogelijkheid de spirituele coaches om advies te vragen. Hier kunnen verhelderde zaken uit voortkomen die je ogen openen op weg naar een ander bestaan. 

Je leven is van jou en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je het leeft zoals je het het liefste wilt.

U kunt HIER direct contact opnbemen met een van onze spirituele coaches

astrovisions.nl

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *