SPIRITUELE ERVARINGEN. Een bijna dood ervaring

Stuur ons je spirituele ervaring!

We zijn geïnteresseerd in verhalen van lezers zoals jij, als je enige vorm van innerlijk ontwaken, persoonlijke ontwikkeling, groei hebt meegemaakt of als je een levensveranderende realisatie hebt gehad, een ervaring van transcendantie, een inspirerend verhaal, als je een gave hebt over zaken van spiritualiteit, als je ooit een spirituele ervaring hebt gehad, deel die dan met ons! Hier zijn onze door gebruikers ingezonden spirituele ervaringen!

spirituele.ervaringen@astrovisions.nl

 
Bijna dood ervaring

Ik wilde een artikel schrijven over BDE’s (Near Death Experiences). Ik vind dit relevant voor ons allemaal, omdat er een diepgaand inzicht is en lessen die we kunnen leren zonder te hoeven sterven en herleven om het te krijgen.

Maar eerst had ik mijn eigen BDE, maar die had niets te maken met een bijna-dood. Ik ben in dit leven gezegend met een relatief dunne sluier tussen deze dimensie en de volgende. Toen ik begin twintig was, verliet ik deze dimensie, ging door wat voelde als een deur en eindigde op een helende plek voor zielen. Het is niet ongebruikelijk dat mensen hier na hun dood terechtkomen, zodat ze kunnen rusten en genezen van de trauma’s van het fysieke leven, maar ik vond mijn weg uit mijn spirituele instinct. Mijn leven, vanaf bijna de maanden na de geboorte, was zo ongelooflijk stressvol, dat ik tegen de tijd dat ik 20 was, had doorstaan ​​wat de meeste mensen in hun hele leven niet doorstaan. Ik had een pauze nodig! Op vakantie gaan is geen pauze. Een zomer vrij nemen kan niet eens vergeleken worden met de ‘onderbreking’ van de dimensie van genezing en herstel van de ziel. Dus ik ging het genezingsniveau binnen en het was geschikt voor wat mij het meest zou ontspannen. Voor mij ben ik vooral dol op water, inclusief de oceaan, dus ik zat in een schommelstoel op een warm verlichte dag aan de oceaan. Zodra ik daar aankwam, verdween alles van mijn leven. Ik WIST dat ik morgen niet zou opstaan. Geen rekeningen, geen wekker, geen problemen, niets. Het kleinste ding waarvan je niet denkt dat het je stress bezorgt, wel. Wachten in de rij, verkeer, de telefoon horen rinkelen, wachten tot vijf uur ‘s morgens om van het werk te gaan, enz. Ik voelde opeens elke laag van dat vuil van de aarde wegpellen. Mijn vreugde, vrede en sereniteit waren diepgaand. De spirituele scrub ging naar de kern. Ik kwijnde hier weg voor wat een heel lange tijd lijkt.

Uiteindelijk kwam er een vrouw die me vertelde dat het niet mijn tijd was (zo’n beetje een universele uitdrukking die tegen BDE-ervers werd gezegd). Ik zei natuurlijk dat ik niet wilde gaan (het gebruikelijke antwoord) maar ze zeiden dat ik moest. Dus ik keerde terug naar mijn lichaam. Wat ik echter interessant vond, is dat de reiniging veel langer bij me bleef dan ik had verwacht. Ik doorzag alle problemen van het dagelijks leven en een tijdje, beetje gefaseerd, zoals ik uiteindelijk wist, deden die kleine dingen er niet toe. Maar helaas, het leven sijpelde terug naar binnen en dit is wat ons waarschijnlijk op de lange termijn doodt. Maar tot op de dag van vandaag, decennia later, herinner ik me die voortreffelijke plek nog steeds en weet ik dat ik te zijner tijd zal terugkeren.

Bijna-doodervaring Er zijn enkele fundamentele rapporten van BDE-ervers. Ze verlaten hun lichaam, worden begroet door dierbaren, een liefdevolle gids of soms door wie ze aanbidden (sommigen zullen het gevoel hebben dat Jezus hen ontmoette, God, Boeddha of wie ze ook vereren), voelen enorme opluchting, liefde en schoonheid. Ze gaan ook door een levensoverzicht. Na dit zo vaak gelezen te hebben, zette het me aan het denken over mijn eigen leven. Ik begon te denken aan al het goede en slechte dat ik heb gedaan. Ik had in het begin van mijn leven een heel gebroken leven en deed veel roekeloze, dwaze, egocentrische en zelfs kwetsende dingen. Yikes! Alles wat ik wist, zou aan mij voorbijgaan. Maar ik heb ook verbazingwekkend veel goeds gedaan. Nu ik ouder ben, denk ik aan mijn acties en de gevolgen die ze zullen hebben. Wetende dat dit levensoverzicht op mij (en jou) wacht, weet ik dat wat ik doe niet verloren gaat in het verleden, maar wordt opgeslagen in een record dat ik zal moeten doorstaan ​​als ik sterf. Wat we doen is belangrijk! De enige rechter die aanwezig is voor ons levensoverzicht zijn wijzelf, maar er is nauwelijks iemand die ernaar heeft gekeken waarvan ze niet wisten dat ze het beter hadden kunnen doen. Sommigen zijn zo berouwvol, beschaamd en beschaamd dat ze alleen zouden willen dat ze het hadden kunnen zien terwijl ze nog leefden (niet wetende dat ze op dit punt zouden kunnen terugkeren). Het is zo indrukwekkend dat het voor degenen die terugkomen, hun leven enorm verandert en dat ze een leven van liefde, delen en steun nastreven. Het is de dienst aan anderen die onze ziel de grootste beloning oplevert.

BDE-ervaringsdeskundigen rapporteren plaatsen met een grote schoonheid, steden gemaakt van fonkelende kristallen, tuinen en landschappen van verbluffende glorie en licht, maar de grootste impact is de liefde. Ze zijn zo geliefd! Het is allemaal overspoeld en ze keren terug naar een staat van totale onschuld en houden van zichzelf en alle anderen. Dit is de ware toestand van onze ziel: liefde. Dit is wat het universum heeft gecreëerd en aangedreven. BDE’s zijn een zeldzame kans om dit te zien.

BDE-ervaringsdeskundigen melden ook dat enorme hoeveelheden kennis ogenblikkelijk aanwezig zijn en veel verder gaan dan hun huidige hersenpan. Ze “kennen” waarheden die zeer geavanceerd zijn, maar helaas mogen de meeste van deze waarheid niet met hen terugkeren (sommige wel en meestal is het om met anderen te delen als inspiratie). Ik heb al vaker gezegd dat we filters zijn en wanneer we volledig uit dit filter (ons lichaam) zijn verwijderd, of dit nu via een BDE of astrale projectie is, is onze opname van universele informatie potentieel enorm. Het terugbrengen naar het fysieke is moeilijk, maar het kan worden gedaan.

Hoewel BDE ‘bijna-doodervaring’ betekent, kunnen we deze andere vlakken op verschillende manieren zien. Ik heb die glorieuze tuinen gezien w

Hoewel BDE ‘bijna-doodervaring’ betekent, kunnen we deze andere vlakken op verschillende manieren zien. Ik heb die glorieuze tuinen gezien terwijl ze astraal projecteerden. Deze hogere rijken zijn voor ons toegankelijk als we dat bewustzijnsniveau kunnen bereiken. Ik voel me zo gelukkig dat het niet alleen woorden zijn die ik heb gelezen, maar ook daadwerkelijke ervaringen, zodat ik het nu eens kan zijn met wat deze andere mensen zeggen. Er bestaan ​​hemelachtige plaatsen. God bestaat als liefde. We zijn oneindige wezens en hier komen is geen vloek, maar een kans om enorme sprongen te maken in spirituele ontwikkeling. Alleen de dappere zielen komen hier omdat we heel goed weten hoe moeilijk het fysieke leven is, maar terwijl we reïncarneren, evolueren en uiteindelijk vertrekken, zijn we de afgunst van het universum.

Maar hoe zit het met de mensen die vreselijke dingen doen en weinig trillingen hebben? Ten eerste maken we allemaal fouten en zelfs mensen die vervelende dingen hebben gedaan uit wraak of woede zijn naar deze hogere niveaus gebracht (ze moesten nog steeds hun levensoverzicht bekijken, tot hun grote schrik). Er zijn echter ook meldingen van mensen die na hun levensoverzicht de lagere niveaus zijn getoond. Het lijden van de lagere gebieden is slechts de afwezigheid van liefde en licht. Mensen die zo in zichzelf opgaan, van de basale aard van de mens (verslaafd aan de lagere basale verlangens), kunnen hier terecht. Maar niets is voor altijd! Alle zielen, zelfs degenen die vreselijk verloren zijn, zullen kansen hebben om hun vibraties te verhogen, zelfs door steeds meer incarnaties terug naar de aarde, om uiteindelijk het zuivere Wezen te worden dat in ons allemaal is.

BDE’s hebben me geleerd dat zoveel mensen eruit kunnen zien als kanker die de aarde overneemt, de kern van elke mens pure perfectie is en zelfs deze planeet heeft ermee ingestemd dat we hier zijn zoals het op school is. Met alle travesties, gruwelen, oorlog en persoonlijke problemen is dit een fantastische kans om spiritueel te groeien en de hoogste waarheid te leren kennen in onze aanwezigheid (zowel voor onszelf als voor anderen) en dat is liefde.

Anne

Heeft u een probleem dat u tegen houdt? Bent u bang om uw mening te geven tijdens een vergadering, schuw om uw eigen bedrijf te starten? of vindt u het een uitdaging om die moeilijke gesprekken met een geliefde te voeren? Waar je momenteel ook mee worstelt, het is mogelijk om een nieuw pad voor uzelf te creëren. Het is ook mogelijk om de manier waarop u dingen aanpakt te verbeteren. Zelfs als u denkt dat u het goed doet in uw leven, kan onze spirituele coach een enorm verschil maken en u helpen u nog beter te voelen en nog meer te bereiken. Elke spirituele coach doet dit met zijn eigen technieken en specialiteiten die gebaseerd zijn op hun specifieke gave. Bij AstroVision werken we met spirituele coaches die een degelijke opleiding achter de rug hebben en ruim voldoende ervaring om met complexe vragen om te gaan. En juist op dat ene moment dat je het zelf even niet meer weet, kun je gebruik maken van de mogelijkheid de spirituele coaches om advies te vragen. Hier kunnen verhelderde zaken uit voortkomen die je ogen openen op weg naar een ander bestaan. 

Je leven is van jou en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je het leeft zoals je het het liefste wilt. 

U kunt HIER direct contact opnbemen met een van onze spirituele coaches

astrovisions.nl

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *