14 Goede redenen om iemand een cadeau te geven ‘gewoon omdat’

 

Wacht niet op de feestdagen of een speciale gelegenheid om iemand een cadeau te geven. Hier is een lijst met “ALLEEN OMDAT” redenen om een onverwacht cadeau te geven.

Kun je geschenken geven zonder goede reden?

Natuurlijk kun je cadeautjes zonder goede of speciale  reden. Hoewel ik  naar waarheid zeg, “is de reden meestal een goede: ik wil dat die persoon weet dat er van hem of haar wordt gehouden en dat ik blij ben dat ze in mijn leven zijn!”

Als ik zeg: ‘geen goede reden om een ​​cadeau te geven’, bedoel ik echt dat je niet moet wachten op een feestdag, verjaardag of andere speciale gelegenheid om iemand te laten zien hoe je je voelt.

Waarom geef je iemand een cadeau?

Hieronder staan, denk ik, enkele van de beste redenen om die speciale persoon in je leven een geschenk te geven.

 

1.Liefde

Als liefde en genegenheid de basis vormen voor het geschenk dat we geven, drukt het uit hoe diep we voor deze persoon voelen. Het cadeau kan voor elke gelegenheid zijn, maar de meest speciale gelegenheid is die uit het niets of zonder reden.Je geliefde zal elke emotie voelen, inclusief het gevoel van geliefd, speciaal en gewaardeerd te worden met dit geschenk.

2. Waardering

De vreugde van het gevoel gewaardeerd te worden is slechts op de tweede plaats na liefde. Het is voor ons allemaal zo gemakkelijk om vast te lopen in het dagelijks leven dat we ons allemaal schuldig maken aan anderen als vanzelfsprekend beschouwen. Een kleine blijk van waardering of blijk van waardering kan iemands dag veranderen.

3. Communicatie

Geschenken kunnen ervoor zorgen dat relaties in leven blijven en in het heden blijven ook als je gescheiden bent. Contact houden met dierbaren en vrienden kan moeilijk zijn als u niet dagelijks kunt communiceren.

Dagelijks praten is moeilijk, maar een geschenk per post zal ze bereiken, ze verrassen en laten weten dat je constant aan ze denkt.

4. Speciale gelegenheden

Deze omvatten de verschillende feestdagen op de jaarkalender Kerstmis, Pasen, Valentijnsdag, verjaardagen, diploma-uitreikingen, douches, bruiloften, doopfeesten en andere familie-evenementen.

5. Onverwacht geschenk

Dat is het geschenk dat verschijnt wanneer u het het minst verwacht. Over het algemeen verwacht je van iemand het minst een geschenk. Misschien wonen ze in het buitenland of is een vriend op reis en heeft hij een snuisterij gevonden die je moet hebben.

De gevoelens van geluk die uit dit geschenk voortkomen, kunnen dagen, weken of maanden aanhouden.

 

6. Geen speciale reden

Dit geschenk of gebaar vertelt iemand dat er meer voor hem of haar wordt gezorgd dan voor wie dan ook. Als je je ervan bewust bent dat een vriend of geliefde het moeilijk heeft of zich niet op zijn best voelt, zullen ze weten dat het je kan schelen als je contact opneemt met een klein gebaar.

7. Verlijming

Het geven en ontvangen van geschenken creëert herinneringen en banden tussen mensen die ze hun hele leven zullen dragen. De gevoelens die herinneringen als deze oproepen, zijn van onschatbare waarde.

8. Verzoening

Een geschenk geven dat in ruil daarvoor vergeving vereist, is niet bepaald een goede reden om een ​​geschenk te geven. Als het nodig is, onthoud dan nederig te zijn en verwacht vooral geen vergeving ter plaatse.

9. Een vriend of geliefde voelt zich somber

10. Vriend, buurtje of geliefde is ziek, bedlegerig of gewond

11. Iemand heeft een dierbare verloren

12. Iemand begint met een nieuwe baan.

13. Als je door afstand gescheiden bent

14. Vriend / Familie die zich eenzaam voelt.

 

 

Wat is het perfecte cadeau

Het perfecte cadeau is het geschenk dat je geliefde/familie/vrienden/ collega vertelt dat je in hun leven geïntresseerd bent en dat u oplet.

Dus als je nadenkt over welk cadeau je moet geven, graaf dan diep en probeer erachter te komen wat er echt nodig is voor deze specifieke tijd in het leven van de personen die je lief hebt.

Onthoud dat geschenken kunnen variëren van zeer weelderige en dure geschenken tot handgemaakte geschenken die met veel aandacht, tijd en liefde zijn gemaakt. Dan zijn er nog de geschenken van handgeschreven kaarten en notities, telefoontjes en tijd.

We moeten ook de kracht onthouden van de gave van een verbaal compliment.

Laatste gedachten over de redenen om iemand een geschenk te geven: Er zijn zoveel redenen om geschenken te geven. Voor de meesten van ons kunnen deze redenen emotioneel en uiterst persoonlijk zijn. Geschenken kunnen ook worden gegeven uit zorgzaamheid, waardering en plezier.

Wat je reden ook is, omarm het geven van geschenken en tover een glimlach op het gezicht van die speciale persoon in je leven.

Bedenk dat geschenken moeten worden gegeven zonder in ruil daarvoor iets anders dan dankbaarheid te verwachten.

Wanneer u besluit om een cadeau te geven of niet, probeer dan te onthouden hoe u zich voelde toen u de laatste keer een cadeau ontving …

Moge een geschenk een manier blijven om aan onze vrienden en geliefden te laten zien hoeveel ze voor ons betekenen, maar ook om een glimlach op hun gezicht te toveren die we daar neerzetten!

TIPS voor speciale cadeau’s

Wil jij jezelf, je partner,  familie , vrienden of collega’s een origineel, nuttig, speciaal cadeau geven.  Neem dan de tijd om  naar deze tips te kijken.

Een Horoscooprapport van AstroVision

is een speciaal en heel persoonlijk cadeau wat door de jaren heen opnieuw gegelezen kan worden, op deze wijze creëert het een duurzame band tussen gever en ontvanger. De tekst is diepgaand, bemoedigend en toegankelijk opgesteld, zonder complex astrologisch taalgebruik. Zij stellen u in staat om uw huidige situatie te overzien, nieuw inzicht te krijgen op een liefdesrelatie en plannen te maken voor het komende jaar.

U Ontvang uw Persoonlijke Jaarhoroscoop in een PDF file: direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen. (9 /10 pagina’s/A4).

Ze zijn boeiend om zelf te lezen, maar zijn ook Het Perfecte Cadeau.​

 Voor een Jaarhoroscoop klik HIER.

Een Geboortekaart 

kan ons belangrijke boodschappen bezorgen over onze sterke en zwakke punten, relaties en al het andere dat onze ziel in dit leven dient. Leren over hoe de sterren en planeten op één lijn liggen toen je werd geboren en hoe die plaatsingen je ziel beïnvloeden, kan je enorm helpen op je spirituele pad. Ongelofelijke dingen die je kan leren door je geboortekaart te lezen. Interessant en leerzaam voor jezelf.

U Ontvang uw Geboortekaart in een PDF file: direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen. (9 /10 pagina’s/A4).

Leuk en origineel om cadeau te geven.

 Voor een Geboortekaart klik HIER.

YOURSURPRISE.NL

De mooiste gepersonaliseerde cadeaus

Op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau? Een persoonlijk cadeau met een leuke foto of naam doet het altijd goed. Misschien zoek je wel een mooi cadeau om iemand te bedanken die heel bijzonder voor je is. Wij vinden dat we vaker stil zouden moeten staan bij wat iemand voor ons betekent, en hoezeer we dat waarderen. Door een cadeau te geven, kun je een beetje blijdschap verspreiden: Spread a little Happiness. Wij noemen dat ook wel ‘The Art of Giving’.

Ben je op zoek naar cadeautjes die door de brievenbus kunnen? Wij hebben meer dan 50 leuke cadeautjes die gewoon door de brievenbus afgeleverd kunnen worden. Een absoluut top cadeau zijn de brievenbus bloemen: een pakketje met 12 rozen die gewoon door de brievenbus afgeleverd kunnen worden.

Voor iedereen de leukste cadeaus

Om je beter te helpen, hebben we voor iedereen de leukste cadeaus op een rijtje gezet. Zoek je iets voor voor hem, voor voor haar, voor een baby? Bij ons vind je de leukste persoonlijke cadeautjes! Al onze cadeaus worden met liefde gemaakt en zo snel mogelijk verzonden. Vergeet niet om een gratis cadeaukaartje toe te voegen. Succes gegarandeerd!

Wij zien u graag terug op : yoursurprise.nl

 

 

Numerologie

lezen is de gemakkelijkste manier om meer te weten te komen over de carrière en werkomgeving waarvoor u het meest geschikt bent, mogelijke compatibiliteit van relaties, levenspad en zelfs uw geluksgetallen. Uw levenspadnummer is echter niet het enige belangrijke nummer in uw leven. Alles, van uw naam tot uw verjaardag tot waar u woont, kan allemaal worden

bestudeerd en geanalyseerd.

Ontdek de rol waarvoor je geboren bent.

Je geboortedatum onthult je unieke krachten!

Leer alles over uw geboortedagnummer.

U Ontvang uw Numerologie Reading in een PDF file: direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen. (9 /10 pagina’s/A4).

Een Numerologie Reading is Interessant en leerzaam voor jezelf.

Een leuk en waardevol cadeau om te geven aan uw familie, vrienden, kenissen en collega’s.Voor een Naam numerologie rapport klik HIER.

 

 

Numerologie-matching

voor huwelijk en relatie geeft u een algemeen begrip van de ware aard van u en uw huwelijks partner. Wordt ook als zeer nuttig beschouwd voor samenwonenden en berekend op basis van de numerologische waarden van naam en geboortedatum. Het onthult het karakter en de persoonlijkheid van beide partners of geliefden. Het stelt u in staat om uw huidige situatie te overzien, nieuw inzicht te krijgen Boeiend en leerzaam om zelf te lezen, maar het is ook Het Perfecte Cadeau  om iemand te schenken.

U Ontvang uw Numerologische Compatibiliteits Reading in een PDF file: direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen. (9 /10 pagina’s/A4).

Voor een Compatibiliteits rapport klik HIER.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *