SPIRITUELE ERVARINGEN Helder wit licht.

Stuur ons je spirituele ervaring!

We zijn geïnteresseerd in verhalen van lezers zoals jij, als je enige vorm van innerlijk ontwaken, persoonlijke ontwikkeling, groei hebt meegemaakt of als je een levensveranderende realisatie hebt gehad, een ervaring van transcendantie, een inspirerend verhaal, als je een gave hebt over zaken van spiritualiteit, als je ooit een spirituele ervaring hebt gehad, deel die dan met ons! Hier zijn onze door gebruikers ingezonden spirituele ervaringen!

spirituele.ervaringen@astrovisions.nl

Helder wit licht

 Ik ben 24 jaar oud en ik zou graag met jullie willen delen wat er op de morgen van 10 juli 2019 met mij is gebeurd. In de afgelopen paar jaar heb ik met veel moeilijkheden te maken gehad, tijdens die donkere fase van mijn leven werd ik een zeer verdrietig persoon. Ik verloor de hoop op het vinden van geluk en harmonie.

Maar een paar maanden geleden heb ik  een geweldige man ontmoet. Ik werd verliefd op hem, dacht dat het een grote verandering was waar ik op wachtte. Jammer genoeg ontdekte ik later dat deze man zich nog niet wil binden en hij heeft veel angsten uit zijn verleden. Ik voelde me weer eenzaam en ellendig. Deze man gaf me zoveel energie en kracht die als sneeuw voor de zon verdwenen. Ik was weer terug in mijn grauwe grijze wereld waar niets op mij wachtte. Ik geloof echt dat ik van die man hou, ook al is hij er nog niet klaar voor om zijn gevoel met mij te delen, besloot ik me voor hem open te stellen en hem te steunen met mijn liefde en vriendelijkheid. Ik merkte al goede veranderingen in onze relatie en zijn gedrag ten opzichte van het leven en mijzelf.

Vorige week werd ik plotseling  wakker en besefte ik dat alleen mijn innerlijke energie toekomstige gebeurtenissen kan veranderen. Daarom begin ik te bidden voor geluk, liefde en vrede. Toen ik die dag mijn huis verliet, liep ik langs een coffeeshop op weg naar buiten. Ik werd verblind door extreem helder wit licht, ik kon het niet uitstaan, ik voelde me gewoon door mijn knieën gaan!

Iedereen die dat zag, dacht dat ik flauwviel omdat het voor mij geen reden was om te vallen. Ik was een tijdje in shock maar later realiseerde ik me dat ik de enige was die dat licht zag! Ik heb een betekenis van die aanblik gegoogeld, maar heb daar geen antwoord op gevonden! Ik hoop echt dat dit een goed teken is van toekomstige transformatie!

Wendy

Heeft u een probleem dat u tegen houdt? Bent u bang om uw mening te geven tijdens een vergadering, schuw om uw eigen bedrijf te starten? of vindt u het een uitdaging om die moeilijke gesprekken met een geliefde te voeren? Waar je momenteel ook mee worstelt, het is mogelijk om een nieuw pad voor uzelf te creëren. Het is ook mogelijk om de manier waarop u dingen aanpakt te verbeteren. Zelfs als u denkt dat u het goed doet in uw leven, kan onze spirituele coach een enorm verschil maken en u helpen u nog beter te voelen en nog meer te bereiken. Elke spirituele coach doet dit met zijn eigen technieken en specialiteiten die gebaseerd zijn op hun specifieke gave. Bij AstroVision werken we met spirituele coaches die een degelijke opleiding achter de rug hebben en ruim voldoende ervaring om met complexe vragen om te gaan. En juist op dat ene moment dat je het zelf even niet meer weet, kun je gebruik maken van de mogelijkheid de spirituele coaches om advies te vragen. Hier kunnen verhelderde zaken uit voortkomen die je ogen openen op weg naar een ander bestaan. 

Je leven is van jou en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je het leeft zoals je het het liefste wilt. 

U kunt HIER direct contact opnbemen met een van onze spirituele coaches

astrovisions.nl

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *